Har du en spesiell interesse som du virkelig brenner for? Da har du kanskje tenkt tanken på å tjene noen små kroner på det? Det er naturligvis fullt mulig og en god start på denne drømmen kan være å lage en blogg som du kan presentere hobbyen din på!

Uansett hva det er du foretrekker å gjøre, være det seg strikking, hekling, reising, skulpturering eller en hvilken som helst annen hobby, så er det samtidig mange andre her i Norge som liker å gjøre det samme. Det betyr at det også er mange som er interessert i å lære mer og få tips fra andre som er gjør det samme, og dette danner et grunnlag for deg til å starte en egen nettside. Dette er noe du burde vurdere seriøst, og det å ha en slik side er veldig enkelt og koster lite. Samtidig er det jo unektelig litt morsomt å kunne dele de erfaringene man gjør, samt komme med tips som man kan dele med andre.

Hvis du følger linken vi har delt her i artikkelen finner du mer om dette, og her er fokuset lagt mer på reise – men det er uansett de samme prinsippene som gjelder. Hvis du er smart så oppretter du deg en gruppe på Facebook også, noe som vil gjøre det lettere å holde dine lesere og følgere oppdatert. Det er utrolig spennende å se at de kommer nye medlemmer til og det vil selvsagt gi deg inspirasjon til å jobbe enda hardere.

Som sagt så kan du kjøpe deg en nettside med det navnet du måtte ønske og det vil ikke koste deg mer en noen hundrelapper i året. I tillegg kan du med noe få enkle klikk installere et publiseringssystem (WordPress) som gir deg tusenvis av profesjonelle design å velge mellom. Du kan bytte ut designet når du måtte ønske uten at noe av innholdet ditt går tapt – det vil rett og slett tilpasses det nye designet. Husk også at disse designene er helt gratis, og gir nettsiden ditt et meget elegant og som nevnt profesjonelt uttrykk!

Sett i gang og del hobbyen din!