Den perfekte gaven

Vi snakker jo naturligvis mye om gaver her på våre sider og nå har turen kommet til fotballelskeren! Disse personene finnes det utrolig mange av her til lands og det er jo spesielt den engelske fotballen det går mest i. Dette er noe som vi har lange tradisjoner for her til lands og denne spesielle interessen har sitt utspring i den gamle tippekampen på NRK som man kunne se på tv.

Tippekamp-tidene er over og nå må man betale i dyre dommer for å få se favorittlaget sitt spille. Det koster gjerne 400 kroner hver eneste måned for et slikt abonnement, så man vet virkelig å ta seg betalt. Men tilbake til drømmegaven: hva er egentlig den ultimate gaven å gi til en som virkelig elsker engelsk fotball? Jo, svaret er naturligvis billetter til en match i England!

Det er nok av topplag i en by som for eksempel London og der er både Chelsea, Arsenal og Tottenham aktuelle alternativer. En billett kan være ganske så dyr, så dette er nok en gave som passer aller best til en nær venn eller et familiemedlem. Alternativt kan du slå deg sammen med en vennegjeng og spleise på en turpakke med både overnatting og kamp, slik at det blir en så komplett gave som mulig. Dette er noe en fotballelsker garantert vil sette stor pris på og helt sikkert vil benytte seg av.

Hvis man virkelig skal slå på stortromma så hadde det vært morsomt å sydd sammen en vennetur hvor man reiser sammen med vedkommende, for på den måten å gjøre opplevelsen enda mer komplett. I tillegg kan man legge inn forskjellige opplevelser underveis, som for eksempel å besøke noen attraksjoner – men ikke hvis personen ikke er interessert i slikt.

Noe enkelt som fish & chips og en kald øl på en pub kan også være en suveren opplevelse å gi bort på en slik tur!

Det er bare oppfinnsomheten som setter begrensninger her, så det er bare å sette i gang med planleggingen.