Design

Design er et begrep som uten tvil er bredt og som kan omhandle stort sett alle områder i livene våre. Det vi skal snakke om i deg er dette som går på design av nettsider og hvordan dette ofte gjøres.

I Norge i dag er det utrolig mange som har sin egen blogg eller sin egen nettside, og ofte leveres disse gjennom gratis bloggnettverk som for eksempel blogg.no. For svært mange er dette en løsning som er helt grei, for så si det slik, men for andre som har større og bredere planer er dette noe som ikke duger. Mange vil ha sitt helt eget design og da er det to muligheter som gjenstår: man må gjøre det selv eller man må bestille det hos noen som kan det.

Å bruke en profesjonell aktør er naturligvis det aller enkleste men samtidig også det mest kostbare alternativet. Det skal sies at dette har blitt betydelig billigere enn tidligere, og årsaken til det er nok den store tilgjengeligheten til gratismaler som finnes på nett og som er utrolig enkle og gode å bruke. Det er ikke mange som vil betale titusenvis av kroner til en designer når man allikevel kan få en perfekt mal for noen få dollar i en nettbutikk.

Mange velger en kombinasjon og gjør begge deler. Man kan installere wordpress og kjøpe maler til en slik side, og man kan leie en designer til å justere denne malen slik at den blir akkurat slik som du ønsker. Det er mange som spesialiserer seg på justeringer på slike mal-løsninger og dette kan være en veldig smart vei å gå. Du får da mye for pengene og et nettsted som det er utrolig enkelt å poste innlegg på.

Hvis du ønsker deg ditt eget nettsted er det derfor bare å sette i gang – det aller beste er etter vår mening å eie sitt eget domene.