Garasjesalg er noe som de fleste av oss forbinder med amerikanske filmer og at de nærmest fremstår som store skattekammere hvor man kan finne så nær som alt mulig – og dette er ikke langt fra sannheten altså!

Felles for garasjesalgene er at de inneholder alt mellom himmel og jord, samt at prisene er lave – og det er det viktig å tenke på hvis man går med en plan om å piffe opp huset sitt en smule.

Disse utsalgene har etter hvert begynt å spre seg til Norge også, og nå kan man titt og ofte se slike steder når man kjører gjennom landet. Disse utsalgene har gjerne åpent året rundt, men spesielt på sommeren, og grunnen til at de kan det er at de som driver disse stedene henter inn varer kontinuerlig. Dette kan være deler av dødsbo eller andre ting som folk ønsker å bli kvitt.

Kunne du tenke deg å starte et slikt utsalg? Da skal vi gi deg et brilliant starttips for å få en flying start, som det så pent heter. Det handler om å komme seg i gang for en så billig penge som mulig, og hvis man klarer det kan man faktisk tjene seg en liten slump penger på en slik geskjeft.

Trikset er å bruke Finn.no og sjekke ut hva som er tilgjengelig i lokalmiljøet ditt. Folk som annonserer der gir bort haugevis av saker helt gratis, og hvis du har en plass å oppbevare slike ting, altså et utsalgssted kan du samle inn nesten til du får en liten butikk!

Senger gis bort, stoler gis bort, skap gis bort og alt mulig annet rart gis bort. Får du kloa i dette kan du virkelig bygge deg opp et flott utsalg som du kan tjene ekstra penger på, og en hundrelapp her og en hundrelapp der blir fort litt penger!

Start ditt eget garasjesalg i dag!