Boligen din er en del av en helhet og en annen del av denne helheten er hagen din. Hvis hagen din ikke er ordentlig så vil boligen din ‘lide’ under dette, og følgelig ikke se like pen ut som den faktisk kan gjøre. Hagen på sin side igjen er også en del av det helhetlige uteområdet, og totalt sett kan et opparbeidet uteområde gjøre underverket for boligen din – ikke minst verdimessig. Det er derfor bare å benytte sommerhalvåret så godt som man kan, og rett og slett gi hagen og uteområdet en kjærlig hånd, for det fortjener det virkelig.

Det finnes utrolig mye inspirasjon å hente på nettet når det kommer til uteområdene, og det trenger ikke bestandig å være så kostbart heller. Det er gjerne kreativiteten det skorter på og har man ikke det kan man skamløst låne fra andre kilder! Det vi kan anbefale er at du tar skjermbilder når du kommer over gode ideer som du kunne tenke deg å implementere på din eiendom, og rett og slett komme i gang. Det eneste man kanskje kan ha behov for er diverse redskaper og verktøy, og har man det vil man kunne komme seg svært langt.

Visst du for eksempel at det er mulig å lage fantastisk flotte utemøbler av paller? Det er faktisk helt sant, og i stedet for å kjøpe dyre utemøbler i form av sofaer, stoler og bord så kan du lage store sittegrupper for en billig penge. Spør om å få paller hvis du finner det noen steder, hvis ikke kan du kjøpe dem for en billig penge. Man snekrer rett og slett sammen to paller oppå hverandre og setter en palle inntil som rygg. Man kan også lage en vinkelsofa på denne måten. I tillegg kan man sy putene selv eller kjøpe ferdige hvis man ønsker det. Bord lager man av to paller oppå hverandre og man har dermed et fullt møblement for en rimelig penge. Deretter beiser man det i en fin farge, og vips så ser det ut som at man har skaffet seg noe eksklusivt – hvilket det faktisk er!

Fantasien er nøkkelordet her!