Det er utrolig mange drømmere der ute, mennesker som lever og ånder for en drøm de har hatt lenge, men dessverre er det også slik at det er de aller færreste som greier å realisere den. Hvorfor er det egentlig slik, og hva kan man gjøre med det?

Noen fasitsvar på disse spørsmålene finnes det dessverre ikke, og det eneste som gjelder for å oppnå en livslang drøm er sannsynligvis bare å gi blaffen og rett og slett bare gjøre det!

Det er mange som for eksempel har en drøm om å reise til utlandet og bosette seg der. Man ønsker å gi opp livet i Norge for å få muligheten til å oppleve en annen kultur. Noen drømmer om Spania, andre drømmer om Italia mens atter andre igjen ser for seg et liv i varmen i Thailand. Uansett hva det gjelder, så er faktisk dette ikke umulig å realisere – så langt der i fra når sant skal sies. Her gjelder det enkelt og greit å sette seg et mål og finne ut hvordan man kan realisere dette, for deretter å jobbe knallhardt for å få det til. Hvis det krever to år med arbeid så la det gjøre det! Krever det 10 år, så hva da? Ja, da tar det 10 år og da vet man hva man har å jobbe for!

Det er denne måten å tenke på som skiller oss nordmenn litt fra andre folkeslag, og det er vel kanskje amerikanerne som er de flinkeste på dette feltet. Her har vi noe å lære, og hvis vi ønsker å få til noe så er det da bare for svarte svingende å jobbe for det!

Verre er det faktisk ikke, og hvis du for eksempel bærer på en utenlandsdrøm, så anbefaler vi at du forsøker å realisere den. I første omgang kan du jo kanskje leie en leilighet i et halvt år av gangen slik at du får prøvd hva dette innebærer? Mulighetene ligger der, så det er egentlig ingenting å vente på.