Å kjøpe hobbyutstyr på nett er noe de aller fleste gjør i dag, og mange bestiller like godt fra utlandet som fra norske nettbutikker.

Utvalget av hobbyutstyr på nett er naturligvis enormt stort og det er nok derfor så mange sverger til akkurat dette. Det finnes en rekke kjente butikker i så måte og det er nok uten tvil mange som foretrekker aktører som f.eks. Panduro.

Det er imidlertid én ting som er en stor fordel når man skal bestille varer på nett, og det er å bruke kredittkortet når man skal betale for seg. Det er mange grunner til dette, men den kanskje aller viktigste er å sikre seg økonomisk mot varer som ikke leveres, svindel på nett eller konkurser som sørger for at man ikke får det man har bestilt men betalt for.

Kredittkortet er veldig bra til denne bruken og det eneste man må huske på er å betale tilbake det beløpet man har brukt på kortet før den rentefrie perioden er ferdig – og denne er på 45-52 dager. Du må sjekke hvor lang perioden er ettersom rentene vil begynne å løpe etter at den er utløpt.

I artikkelen vi har lenket til kan du lese mer om hva som er lurt å gjøre når man skal betale for varer bestilt på nett og forhåndsbetalte varer generelt.