Vi liker å fokusere på mange slags forskjellige hobbyer her på HobbyForum.no og vi er store tilhengere av det å ha mangfold på våre sider. Denne gangen skal vi titte litt på samling av mineraler.

Samling av stein og mineraler er en populær hobby som mange har, men dessverre får ikke denne aktiviteten så mye oppmerksomhet som den faktisk fortjener. Det er en spennende hobby som innebærer mye friluftsliv hvis man har ønske om å gjøre det på denne måten. Andre velger å satse på import av dette og det er sågar flere som fungerer som forhandlere av slike mineraler her i landet. Man kan bestille kvarts og andre mineraler fra flere steder i verden og på denne måten ha muligheten til å samle inn flotte produkter over lengre tid.

Fokuset vårt er på samling av slike mineraler og dette har man muligheten til å gjøre noe flott ut av. Det er mange som har forseggjorte glassmontere som de stiller ut produktene sine i, og hvis man har litt lyssetting i tillegg får man faktisk en veldig flott og dekorativ utstilling. Det er ekstra morsomt når man kan stille ut hobbyen sin på denne måten.

Det er med denne hobbyen som med andre hobbyer kostnader forbundet med dette, og det er kanskje det som er så fascinerende? Man kan ikke bare kjøpe inn massevis av mineraler (med mindre man har veldig mye penger!) men samle inn over tid. Dette betyr jo naturligvis at det er ekstra stas når et nytt mineral finner veien frem til dine hender etter lengre tids fart i posten!

Vi kan for eksempel anbefale en kjapp tur innom ebay hvis dette er noe du synes er interessant – der finner du massevis av flotte produkter som ikke behøver å koste så altfor mye!