Å utvikle gode nettsider er en kunst som mange ikke behersker, men heldigvis er det god hjelp å få fra flere kanter. Er du en person som jobber med å utvikle nettsider som en liten hobby? Hvorfor ikke ta skrittet helt ut etabler en bedrift hvor du kan tjene penger på hobbyen din? Dette er det mange som gjør og husk at nye bedrifter trenger nye nettsider, og i tillegg er det mange privatpersoner som også ønsker å få designet sine helt egne nettsider.

Det kan være smart å opprette sin egen bedrift slik at du ordentlig firmanavn å slå i bordet med. Det tar seg rett og slett bedre ut, og hvis vi får komme med en anbefaling så vil et AS være det beste alternativet. Det koster 30.000 kroner i aksjekapital men det er det verdt, og har du behov for disse pengene så kan du om så søke om forbrukslån på dagen slik at du kommer deg kjapt i gang.

Det er en grunn til at vi anbefaler dette og det skal du naturligvis få vite. Det er én ting som er sikkert når det gjelder forretningsverdene, og det er at ingenting er sikkert! Det betyr at du aldri vet ordet av det før du havner i økonomisk trøbbel og da er det om å gjøre at du har ryggdekning. Som eier av et AS står du ikke personlig ansvarlig når det kommer til gjeld og lån, og dette er naturligvis en stor fordel og en uvurderlig trygghet. Hvis du derimot går for et enkeltpersonforetak stiller saken seg nokså annerledes. Her koster det bare noen tusen kroner å registrere firmaet, men hvis noe går galt rent økonomisk står du personlig ansvarlig for dette. Det betyr i verste fall tvangssalg av hjem og alt du måtte eie for å inndrive gjeld, og dette er en risiko man ikke burde ta.