Har du lyst til å prøve noe nytt og spennende som samtidig er underholdende? Da kan vi trygt anbefale spillet Tantrix, og det verste av alt er at vi nettopp har oppdaget dette artige spillet hvor man både kan hygge seg alene og sammen med andre og konkurrere!

Faktisk er det slik at det finnes nettsider hvor det arrangeres store turninger og hvor det legges ut rangeringer av spillere – noe som gjør det hele enda mer spennende.

Men hva er egentlig Tantrix? Jo, Tantrix er et spill som stammer fra New Zealand og som ble utviklet av den tidligere Backgammon-mesteren Mike McManaway. Han kom på spillet mens han var på telttur i en nasjonalpark i Chile da ideen slo ham! Ja, bevegelse og frisk luft er viktig for sinnets utvikling, det er det overhodet ingen tvil om.

Et fullstendig sett med Tantrix består av 56 hexagonale brikker som hver for seg er helt unike. På disse brikkene kan man se påmalte linjer i rødt, grønt, blått og gult, og man skal deretter pusle disse sammen slik at man får et sammenhengende mønster hvor brikkene med de fargede linjene passer sammen og danner et sammenhengende mønster! Det finnes flere forskjellige former for spillmoduser, og her kan man som sagt både hygge seg alene og spille sammen eller mot andre.

Les mer om Tantrix på denne norske siden.

At dette er et skikkelig herlig tidsfordriv er det ingen som helst tvil om, og her har du en perfekt tidsrøyte for familien hvis dere ønsker å gjøre noe sammen. Det beste av alt er at både barn og voksne kan kose seg sammen med Tantrix, så hvis dere har lyst til å oppleve noe annerledes kan dette virkelige anbefales.

Her kan man ha uforpliktende moro og man trenger ikke å konkurrere, men faktisk bare la runden gå rundt bordet slik at én og én får legge på en brikke – og sammen kan dere løse spillet!