Underholdning kan være så mangt og det er ingen tvil om at vi lar oss moro av forskjellige ting. Om vi skal karakterisere som en hobby eller ikke kan nok diskuteres, men vi kjenner igjen en god nettside når vi ser den!

Det vi snakker om er naturligvis splitter nye Buzzly.no – en norsk side som formidler underholdning. Det som er så fint er at det går i litt forskjellige ting, og det vil si både humor, morsomme videoer, sladder litt annet – ja, rett ut sagt underholdning.

Slike nye tilskudd er vi glade i og sidene er utrolig enkle å bruke, og dette er naturligvis et must hvis man skal klare å trekke til seg lesere – noe vi sterkt regner med at enhver nettside ønsker, inkludert oss.

Sidene er også tydeligvis godt oppdaterte og var blant de aller første som kom med Hold Fokus kampanjen som er en trafikksikkerhetskampanje som er ment å få folk til å holde fokus på veiene og ikke bare på mobilene mens de kjører.

Kampanjen har gått som en farsott over det ganske land og er rett og slett fantastisk bra. Det er ting som dette som gjør at Buzzly skiller seg ut fra andre nettsider ettersom de stort sett kommer med morovideoer og slike ting.

Det bør alltid være rom for en viss grad av seriøsitet, men gjerne ispedd noe ekstraordinært som gjør at det kan passe på en side som dette. Navnet Buzzly i seg selv synes vi også klinger fint og er et navn som fester seg lett i hjernebarken.

Da gjenstår det egentlig bare for oss å ønske deg en godt helg, og kanskje vil du bruke litt tid på nettopp denne siden nå i helgen. Vi kan i alle fall love deg godt underholdning og mange morsomheter!

God helg, og så ses vi kanskje i neste uke!