Underholdning er et spennende tema og kan lett linkes til det å ha en hobby. Underholdning handler etter vår mening ikke bare om å bli underholdt på en passiv måte, som for eksempel gjennom en forestilling, et show eller noe lignende, men også på en måte hvor man aktivt deltar i prosessen.

Å underholde seg selv kan man gjøre på et utall måter og med tanke på den verden av informasjon vi har rundt oss er det ingen grenser for hva man kan finne på for underholdningens skyld.

Men vi er som sagt opptatt av egeninnsats i forbindelse med underholdning og mener bestemt at det å skape sin egen form for aktivitet som er moro definitivt er det beste man kan gjøre. Underholdning er ikke bare show og moro, og det å underholdes betyr ikke at noen skal presentere ett spesielt opplegg for oss.

Kanskje kommer man nærmere en løsning hvis man grunner litt på selve definisjonen av underholdning. I følge Wikipedia ser definisjonen av begrepet slik ut:

Underholdning er ei handling eller en opptreden som har som hovedmål å fange oppmerksomhet og more de som ser på eller er med. Ulike typer framføringer, spill, leker, fester og reiser er eksempler på underholdning.

Fange oppmerksomhet og more de som ser på eller er med, altså. En hobby vil så definitivt fange oppmerksomheten din og når du i tillegg er med på det så er det ingen tvil om at en hobby er for underholdning å regne!

Visste vi det ikke! Det skaper etter vår mening også en dypere og bedre form for underholdning hvis du skaper din egen form, og dette vil ankres i din kropp og bevissthet på en helt annen måte enn om du kun oppsøker den passive formen for underholdning.

Du skjønner nok uansett hvor det er vi vil hen med dette lille tankeeksperimentet. Så enkelt og greit: vil du underholdes? Lag din egen underholdning og opplev akkurat det du vil!